Op zoek naar een bedrijf waar je een auto kan huren? Lenen kan ook!

0
852

Ben je van plan om een auto te gaan huren, dan is het misschien veel fijner om er eentje te lenen. Er zijn verschillende bedrijven die het aanbieden om een auto te lenen in plaats van te huren. Greenwheels is er hier een van. Ben je dus van plan om een auto te huren, dan is het slim om ook even hier een kijkje te nemen. Misschien is een auto lenen namelijk veel meer iets voor jou.

Wat is Greenwheels?

Greenwheels is een bedrijf dat verschillende soorten auto’s uitleent tegen een kleine vergoeding. Wat deze vergoeding is, is afhankelijk van jouw abonnement en jouw eigen risico. Het idee van Greenwheels is om op een gemakkelijke manier een auto te kunnen lenen die jou van A naar B kan rijden. Dit is bijvoorbeeld erg fijn als jij in de stad woont en niet beschikt over een auto. 

Een Greenwheels auto lenen kan ook om een weekendje weg te gaan of als je een grotere auto nodig hebt om te verhuizen. Een auto huren 1 dag is vaak veel duurder dan wanneer jij een auto leent. Bovendien zitten er aan een auto huren vaak een heleboel regels verbonden wat wel en niet mag. Greenwheels is hier heel flexibel in. Natuurlijk moet de auto niet met schade teruggeleverd worden, maar als jij bijvoorbeeld wilt verhuizen is dit gewoon mogelijk.

Hoe leen je een auto?

Klinkt Greenwheels als iets wat je wilt proberen? Super tof! Als jij een auto wilt gaan lenen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Via de website of via de app voor autodelen is het mogelijk om een auto te reserveren. Greenwheels is heel flexibel, je kunt dus gemakkelijk een half uur van tevoren een auto reserveren. Let wel op, heb je de auto echt serieus nodig voor bijvoorbeeld een verhuizing, dan is het slim om de auto al wat eerder van tevoren te reserveren. Op die manier weet je zeker dat de auto voor jou beschikbaar is.

Greenwheels heeft verschillende auto’s beschikbaar. Zo kun je een Up!, een Golf, een e-Golf of een Caddy huren. De e-Golf is elektrisch dus op die manier denk je zelf nog aan het milieu. De e-golf is vooral erg praktisch als jij een kleine afstand moet afleggen. Ga je verhuizen? Dan is de Caddy aan te raden.

Wanneer je een van deze auto’s gaat lenen is het goed om te weten dat deze allemaal verzekerd zijn en dat de benzine of elektriciteitsprijs er al bij inbegrepen is. Hier hoef je dus niet extra voor te betalen.