De plus size trends voor deze zomer

0
1933

Ja hoor, daar is ze dan: de zon. We hebben haar lang moeten missen en dit voorjaar was dan ook kouder dan vele jaren ervoor. Maar eindelijk lijkt het weer beter te worden en zien in het zonnetje steeds vaker. Net nu we weer een beetje naar buiten kunnen, het had niet beter uit kunnen komen. Tijd dus om de winterjas ver weg te stoppen en ons te richten op het zomerse gedeelte in onze kledingkast. Maar wat dragen we eigenlijk deze zomer? Ik vertel het je, lees je mee?

Kleuren die bij je passen

Of je nu een kleine maat of een grote maat hebt, kleding moet bij jouw huidskleur passen. Zo complimenteert het je hele look. Je herkent vast deze situatie wel: dat ene rode jurkje wat jouw vriendin zo onwijs goed staat, staat jou misschien niet zo goed maar jij kan blauw weer veel beter hebben. Dit heeft te maken met huidskleur en niet met lichaamsvormen of iets dergelijks. Vind de kleur die bij jou past en sla deze zomer goed in die kleur in zodat jij kan stralen. Dan zal je zien dat jij de kleur niet complimenteert maar de kleuren jou.

Comfort is belangrijk 

Of het nu zomer of winter is, het is altijd belangrijk om goede onderkleding te hebben. Zeker als je een maatje meer hebt, kan het lastig blijken om een mooie bh te vinden. Gelukkig zijn er genoeg winkels die grote maten bh’s verkopen. Meyer mode is er bijvoorbeeld een van. Zo weet je zeker dat jouw lichaam ondersteund wordt, ongeacht het seizoen. Een bh grote maten vind je hier zeker.

Hals, taille en onderbenen

Deze zomer trekken we de aandacht naar onze hals, taille en onderbenen. Door een jurkje net boven de knie te dragen, creëer je de illusie dat je hele lange benen hebt. Dat vindt iedereen natuurlijk mooi. En je mag ook heus nog wel een beetje hals laten zien, je moet je er natuurlijk zelf comfortabel bij voelen hoeveel dat is. Wanneer je je hals laat zien lijkt je nek langer, dat geeft een heel elegante look. Wil je nu iets meer taille creëren? Maak dat leuke jurkje, rompertje of die hoge broek dan af met een mooie riem of ceintuur.

Meer is minder, behalve als het om accessoires gaat

En onthoud, meer is minder. Als je je outfit heel erg simpel houdt kun je juist uitpakken met de accessoires. Het hoeft natuurlijk niet saai te zijn, en neutrale look heeft juist iets heel rustig en je kan het zo gek maken met de accessoires als je zelf wil. Misschien ga jij wel voor een nude kleurige dames tuniek, met een felrode tas?