Gatzagen en sds max boren, dit moet je weten!

0
1200

De titel van de blog zegt je misschien helemaal niks, of misschien weet je ongeveer waar deze blog over zal gaan. Het gaat over gereedschap en klussen! Meer specifiek gaat het over een type gereedschap: de boormachine. Zoals je misschien wel weet is een boormachine een multifunctioneel elektrisch apparaat dat doorgaans gebruikt wordt om gaten mee te maken en schroeven in of uit materiaal te draaien. Je hebt handboormachines, of grote staande boormachines. Echter zie je die laatste vrijwel nooit bij iemand thuis staan. De handboormachine heeft wel bijna iedereen in huis. Vandaag gaat de blog over de opzetstukjes die je op zo’n boormachine zet, zoals gatzagen en sds max boren. Hier lees je alles over deze types opzetstukjes, en waar je hoge kwaliteit opzetstukjes voordelig scoort. Veel leesplezier!

Wat zijn gatzagen en hoe gebruik je ze?

Gatzagen zijn boortjes waarmee je letterlijk een gat zaagt. Het zijn hele handige opzetstukjes die je gebruikt als het boren van een gat niet lukt met een normale boor. Dit is vaak het geval als er een grote diameter geboord moet worden. De gatzagen zijn een soort cirkels die soms gekarteld zijn, en de diameter grote kan dus verschillen. Gatzagen zijn verkrijgbaar voor hout, metaal, gips, en pvc. Bi-metaal gatzagen zijn geschikt voor metaal materialen, hout, en gips. Voor pvc wordt vaker een TCT gatzaag gebruikt. Als je ze gebruikt op metaal, gebruik dan ook een boorolie om de levensduur van de boor te verhogen!

Sds max boren en hun voordelen

De sds max boren zijn boren die van hoogwaardige kwaliteit zijn, en vaak worden gebruikt door professionals. Ze zijn namelijk uitermate geschikt voor het gebruik op gewapend beton. Als je dus gewapend beton wil boren, dan zijn sds max boren dus de boren die je zoekt. De techniek waarmee deze boren zijn ontwikkeld zorgen ervoor dat de boren perfect ronde gaten maken in gewapend beton, wat doorgaans een moeilijk materiaal is om in te boren. Er zijn veel verschillende diktes en lengtes, afhankelijk van hoe diep je moet boren.

Waar je voordelig boortjes scoort

Voordelig gatzagen en sds max boren scoren doe je op boorkopen.nl. Deze website verkoopt boren van hoogwaardige kwaliteit, tegen voordelige prijzen. Ook is er veel informatie te vinden over de verschillende soorten boren. Naast gatzagen en sds max boren verkopen ze ook nog heel veel andere soorten boren en accessoires. Op zoek naar een boor? Neem dus dan een kijkje op boorkopen.nl.