Zelf een geschikte schoen kiezen

0
1427

Bezit jij vele talenten, maar is de juiste schoen kiezen voor de juiste gelegenheid er daar niet eentje van? Dan helpen we jou graag middels deze blog. Hopelijk weet je na het lezen van deze blog een beetje waar je op moet letten wanneer je voor je schoenenrek.

Schoenen

We werken van onder naar boven en beginnen met je schoenen. Afhankelijk van wat je mooi vindt kun je kiezen voor sneakers of een iets nettere schoen. Sneakers doen het eigenlijk altijd goed en als je het goed doet vind je zelfs schoenen die je bij zowel een casual als een zakelijke gelegenheid aan kunt trekken. Voor inspiratie raden we je eens te kijken bij de schoenen van BALR. Waarschijnlijk heb je al wel eens van dit merk gehoord. Wil je op zeker spelen kun je gaan voor de wat donkere kleur schoen, die doet het altijd goed. Voor iets meer elegantie kun je ook eens kijken naar BALR schoenen wit.

Winterschoenen

De keuze voor je schoen kan ook bepaald worden door het jaargetij. Zo draag je in zomer waarschijnlijk liever wat lichtere schoenen dan in de winter. In de wintermaanden moeten je schoenen naast er mooi uitzien ook een beetje functioneel zijn. Er is namelijk weinig vervelender dan de hele dag rondlopen met koude tenen. Een goede winterschoen is dus wat steviger en biedt meer warmte, maar moet niet te lomp worden. Dat is de kunst van een goede winterschoen. Daarnaast bepaalt de broek die je boven je schoenen draagt ook voor een groot gedeelte hoe je je schoen draagt. Kort gezegd zijn er twee mogelijkheden: je broek val over je schoen of je broek valt in je schoen. Afhankelijk van de schoen moet je kiezen welke soort broek je graag wilt dragen.

Zomerschoenen

Zoals gezegd is het qua zomerschoenen lekker dat ze flink ademen, anders gaan je voeten heel erg zweten en dat komt de geur uit je schoen vaak niet ten goede. We raden dan ook aan om een lichte schoen te nemen die fijn zit en die af en toe ook ademt. Mocht je niet goed weten welke schoen hier bij past, kun je ook opteren om slippers te dragen. Dit wordt niet overal even gewaardeerd, maar het zit wel lekker. Zeker als het warm weer is. Sommige slippers zijn ook echt nog best wel fraai. Zo heb jij bijvoorbeeld Kenzo slippers. Als je die draagt heb je echt niet het imago van een simpele ziel, wat nog wel eens kleeft aan mensen die slippers dragen.