Vind jij je telefoon ook zo belangrijk? Bescherm hem dan goed!

0
1169

Onze telefoon betekent tegenwoordig alles voor ons. We zoeken de weg naar nieuwe locaties en hebben altijd een zoekmachine bij de hand. Daarnaast staan de meeste telefoons ook vol met verschillende social media en nieuws apps. Zo blijf je op elk moment van de dag op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Ook ik gebruikt mijn telefoon dagelijks. Daarom probeer ik goed op mijn telefoon te letten en er voorzichtig mee om te gaan. Is je telefoon voor jou ook zo kostbaar? Een hoesje kan je telefoon al een hoop bescherming geven. Deze blog gaat daarom over telefoonhoesjes.

Hoesje

Een goed hoesje is de eerste stap in het beschermen van je telefoon. Er bestaan ontzettend veel verschillende hoesjes, speciaal op maat gemaakt voor het model telefoon dat je hebt. Let er dan ook goed op dat je een hoesje koopt wat speciaal voor jou telefoon gemaakt is, heb je bijvoorbeeld een Huawei telefoon kies dan uit huawei hoesjes. Zo is deze goed beschermt en blijft de camera bijvoorbeeld wel te gebruiken. Ook bestaan er voor de verschillende modellen hoesjes. Zo heb je hoesjes die aan de achterkant van je telefoon vast zitten, maar ook een extra flapje aan de voorkant hebben. Dit extra flapje beschermt ook je scherm als je telefoon bijvoorbeeld in een tas zit met (scherpe) andere items. Van deze hoesjes bestaan bookcase en flipcase modellen. Deze klappen open als een boek, vandaar de naam bookcase, of klappen naar boven of onder toe open. Soms hebben deze hoesjes ook de eigenschap dat je er pasjes in kan bewaren. Zo hoef je dus geen portemonnee meer mee maar heb je alles in één! Er is alleen geen plaats voor muntjes en bij te veel pasjes kan je telefoon ook erg dik worden. Mocht je dus veel contant geld of pasjes hebben, dan kan je het beste alsnog een extra portemonnee bij je dragen. De telefoons die tegenwoordig op de markt komen, zijn bewust extreem dun gemaakt. Wil je dit gevoel graag houden, maar je telefoon alsnog beschermen? Dan kan je kiezen voor een backcover. Deze heeft geen extra flapje en dus blijft je telefoon zo dun mogelijk.

Design

Als je een telefoon koopt, is deze vaak zwart of wit. Daarnaast heb je een telefoon vaak minstens twee jaar en de kleur van je telefoon kan niet opeens veranderen. Een hoesje kan je dus ook helpen om je telefoon leuk te versieren. Je hebt hoesjes in allerlei vrolijke kleurtjes, met patroontjes of je kan een huawei hoesje zelf maken! Zo kan je precies kiezen hoe je wil dat je telefoon eruit ziet. Denk aan een mooie vakantiefoto op de achtergrond, of juist van je huisdier. Een erg leuk doe het zelf project!