Van deze lampen gaat jouw huis pas echt ‘shine’

Als echte doe-het-zelver weet jij als geen ander dat het juiste licht jouw huis meer laat stralen dan ooit tevoren. Zo kun jij uren aan je huis gewerkt hebben en zelf de mooiste meubels ontwikkeld hebben. Zonder een goed licht komen die meubels niet het juiste spotlight te staan. Daarom ga ik je in dit artikel enkele tips geven die ervoor gaan zorgen dat jouw huis gaat ‘shine’ als nooit tevoren. 

De vloerlamp

Laten we beginnen met de vloerlamp. Met deze lamp kun je naast het creëren van een lichtbron ook nog eens je huis goed style. Deze lamp kun je namelijk in elke stijl terug vinden. Zo kan je poot van deze lamp van hout, aluminium, metaal, ijzer of een ander materiaal zijn. De flexibiliteit van deze lamp maakt de lamp ook populair. Verder is deze lamp makkelijk te verplaatsen. Zo kies je zelf waar de lichtbron komt te staan. Een kleine tip is om deze bij een van je net gemaakte meubels neer te zetten. Zo valt je gloednieuwe meubel meteen een stuk beter op. 

De tafellamp

Deze lamp plaats je op een tafel en functioneert als een lichtbron tijdens het werken. Deze lamp geeft vooral een warm gevoel en is daarom de ideale sfeermaker. Natuurlijk superhandig om jouw huis naar het volgende level te tillen. Het mooie voor jou is dat deze lampen overal te verkrijgen zijn en vaak niet meer dan €20,- kosten. 

De Plafondlamp

Deze lamp hang je aan het plafond. Dat kon je natuurlijk zelf ook al opmaken aan de naam. Deze lamp functioneert als een goed basislicht en is waarschijnlijk de grootste kunstmatige lichtbron in je huis. Meestal vind je deze lampen terug in de keuken, woonkamer, badkamer en verlichting bij de trap. Ook met deze lamp kan je het interieur van je huis naar het volgende niveau tillen. 

De LED lamp

Nu je de plafondlamp gebruikt als grote lichtbron, de tafellamp gebruikt voor het creëren van een goede sfeer en de vloerlamp gebruikt als flexibel lichtpunt is het tijd om een led spot te installeren. Met een led spot kun je kleine accenten vergroten in je huis. Door deze bijvoorbeeld te plaatsen bij een muurschildering, wordt de muurschildering een grotere ‘eye catcher’. Wanneer je de led spots installeert op de juiste punten vergroot je de mooie accenten van je huis en verbloem je de minder mooie accenten van je huis. Hierdoor gaat jouw huis ‘shine’ als nooit tevoren. 

Gerelateerde artikelen

Comments

populair

Een dosis inspiratie voor leuke cursussen 

In deze tijden wil je je absoluut niet vervelen. Veel mensen zitten thuis en dan kan de verveling snel toeslaan. Buiten de deur kun...

Glazen deur plaatsen, een goed idee

Glas is een bijzonder materiaal. Het creëert ruimte en geeft een moderne sfeer. Ook geeft het je de kans om er door heen te...

Zelf een geschikte schoen kiezen

Bezit jij vele talenten, maar is de juiste schoen kiezen voor de juiste gelegenheid er daar niet eentje van? Dan helpen we jou graag...