Een tijdelijk kantoor plaatsen kan een goede oplossing zijn

0
952

Momenteel zal het niet vaak gebeuren dat je veel te dicht op je collega's zit. We werken immers bijna allemaal thuis. Maar wat nu als iedereen weer naar kantoor mag? Is er dan nog voldoende ruimte om iedereen een goede werkplek te geven? Een tijdelijk kantoor plaatsen kan dan een goede oplossing zijn. Je kunt een tijdelijk kantoor precies zo inrichten als jij dat wilt. Op de manier die past bij jouw bedrijf. Werk je het liefst met een kantoortuin? Dat kan. Moeten er veel één op één gesprekken gevoerd worden? Kies dan voor een kantoorunit met aparte, afsluitbare ruimtes. Zo heb je al snel weer voldoende ruimte om al je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Wanneer kies je voor een tijdelijk kantoor?

Een tijdelijk kantoor kan heel handig zijn als je bedrijf ineens grote stappen maakt. Bijvoorbeeld wanneer een ander bedrijf, inclusief personeel is overgenomen en je alle medewerkers op dezelfde locatie wilt laten werken. Een tijdelijk kantoor kan ook juist nu, in deze tijden van corona, de perfecte oplossing zijn. Door een extra kantoorunit te plaatsen, kun je je medewerkers gewoon een veilige werkplek bieden. Een plek waar voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden. Dit kan een groot verschil maken in de werkzaamheden.

Is dat niet teveel gedoe?

Het plaatsen van een kantoorunit is helemaal niet teveel gedoe. Je kunt deze unit aan je huidige kantoor laten plaatsen. De unit is kant en klaar en kan geplaatst worden wanneer je dat wilt. Heb je tijdelijk uitbreiding nodig van je magazijn? Ook dan is er een oplossing beschikbaar. Is de noodzaak van de extra ruimte weer voorbij? Dan laat je de unit verwijderen. Je werkt op deze manier ook nog eens mee aan een beter milieu. De units kunnen opnieuw gebruikt worden bij een ander bedrijf.

Een compleet kantoor, maar dan voor tijdelijk

Bij grote bouwprojecten zie je vaak dat er tijdelijke kantoren geplaatst worden. Zo kunnen de opzichters, de managers en al het andere personeel op locatie hun werk doen. Je kunt er dus voor kiezen om op locatie een tijdelijk kantoor te laten plaatsen. Dit kan een kantoor met meerdere lagen zijn of een gelijkvloers kantoor. Het is net afhankelijk van de ruimte. Deze kantoren zijn goed geïsoleerd en ook goed te ventileren. Zo werk je op locatie in een écht kantoor. Zonder al te veel gedoe. Is het bouwproject weer afgelopen en zijn de kantoren niet meer nodig? Dan kunnen ze gewoon weer verwijderd worden.