Een strandstoel! Dat is nog eens een mooi cadeau!

0
936

Stel, je vrienden hebben een nieuw huis met een tuin gekocht en jij bent nog op zoek naar een mooi cadeau voor de housewarming. Dat kun je natuurlijk aankomen met een bos bloemen of wat accessoires voor in huis. Maar de tuin, die moet ook niet vergeten worden. Dus geef eens een mooie strandstoel. Je vrienden zullen het cadeau niet alleen heel origineel vinden, maar er ook nog eens flink gebruik van maken. En zo'n strandstoel gaat jaren en jaren mee. Het hout is van topkwaliteit en de stof is niet alleen geweldig om te zien, deze is ook nog eens vuilbestendig en waterafstotend. Je kunt je vrienden attenderen op de site van Kleurmeester. Daar vind je nog veel meer mooie spullen.

Een strandstoel is niet alleen voor op het strand

Je kunt op een strandstoel ook heerlijk in de tuin liggen. Lekker bakken in de zon of lekker in de schaduw, net wat je voorkeur heeft. De kleurige strandstoelen van Kleurmeester fleuren iedere tuin op. Ook als er verder nog niets te beleven valt. Het werk in de tuin kan wel even wachten, eerst maar eens lekker languit in zo'n mooie strandstoel. Of kies je liever voor een wat rechtere zit? Dan heeft Kleurmeester regisseursstoelen te koop. Ook hier kies je zelf de stof, zodat de stoel helemaal naar jouw smaak is.

Wist je dat de stoelen heel plat zijn in te klappen? Je kunt ze dus gewoon meenemen als je naar het strand gaat of gaat picknicken!

Pak de complete styling van je tuin aan

Je hoeft niet te stoppen bij een paar stoelen. Je kunt je complete tuin stylen in jouw smaak. Kies mooi tafellinnen, een tafelloper of placemats voor op de tuintafel en leg mooie kussens op de loungeset. Dat zal een mooi, kleurig geheel zijn. Je kunt alles in dezelfde stof bestellen of hier en daar wat variatie aanbrengen. Dat bepaal je natuurlijk zelf. Voor een dagje weg kun je ook een mooie tas bestellen waar je alles wat je nodig hebt in kunt meebrengen.

Bestel een cadeaubon

Met al die kleuren kan het best lastig zijn om te bepalen welke stof de beste keuze is voor jouw vrienden. Ook dan is er een oplossing. Je kunt online een cadeaubon bestellen en die cadeaubon geven. Je vrienden kunnen dan zelf bepalen welke strandstoel, regisseursstoel, tas of placemats het best bij ze passen. Je weet dan helemaal zeker dat jouw cadeau wordt gewaardeerd.