JCB rijwerk onderdelen bestel je online

0
691

Wanneer je in de grond-, weg- of waterbouw werkt, dan heb je vast wel eens gehoord van JCB. Dit is een bedrijf dat in 1945 is opgericht door Joseph Cyril Bamford die vond dat het tijd werd om nieuwe bouwmachines te ontwikkelen. De naam JCB is behalve een merknaam ook een soortnaam geworden. In Engeland en Ierland wordt een graafmachine een JCB genoemd. JCB staat zelfs onder die beschrijving in de Oxford English Dictionary. Maar aan al deze informatie heb je helemaal niets als jouw JCB er mee gestopt is. Je wilt de graafmachine weer zo snel mogelijk aan het werk krijgen. Maar hoe regel je dat? Je kunt JCB rijwerk onderdelen online bestellen.

Bestel JCB rijwerk onderdelen online

Om er zeker van te zijn dat je de juiste JCB onderdelen binnenkrijgt, doorloop je op de website een stappenplan. Je geeft aan welk type JCB je hebt en welke JCB rijwerk onderdelen er vervangen dienen te worden. In een mum van tijd heb je dan de verschillende opties op je scherm. Je kunt dan direct bestellen of even bellen om advies te vragen. De mensen van de klantenservice weten van de hoed en de rand en kunnen je ook adviseren op het moment dat je, bijvoorbeeld, met een heel oude JCB te maken hebt. Zijn de JCB rijwerk onderdelen tijdelijk niet op voorraad, dan staat dat al direct aangegeven.

Monteer de onderdelen op de juiste manier

Als een rubbertrack gescheurd is, dan loopt deze gemakkelijk van de machine. Dat is niet alleen vervelend, maar het kan ook de machine en de ondergrond waarop deze staat beschadigen. Door de juiste rubbertrack te bestellen ben je al een stapje verder. Maar nu dient deze nog gemonteerd te worden. Misschien is jouw bedrijf zo groot dat je een eigen monteur in dienst hebt, maar dat is natuurlijk lang niet altijd het geval. Heb je hulp nodig bij het monteren? Dan kun je de JCB naar de werkplaats brengen óf een van de monteurs van Verhoeven Rijwerk komt bij jou op locatie. Dat is wel zo gemakkelijk.

Hou alle reparaties goed bij

Noteer precies wanneer welk onderdeel vervangen is. Wanneer je ooit de machine zou willen verkopen, dan wordt daar vast naar gevraagd. De koper kan aan de hand van de reparaties een inschatting maken van de kwaliteit van de machine. Het is sowieso verstandig om de machine op gezette tijden helemaal te laten nalopen. Dit is vooral voor de veiligheid van je personeel en vroegsignalering van eventuele problemen.