Telescopische shovels agri kunnen je werk gemakkelijker maken

0
747

Telescopische shovels agri en telescopische shovels bouw lijken op het eerste oog best op elkaar. Oké, de telescopische shovels agri zijn rood en die voor in de bouw geel, maar verder lijkt er maar weinig verschil te zijn. Ze hebben allebei een telescopische shovel, die het mogelijk maakt om verder te reiken en diverste hulpstukken om het werk te vergemakkelijken. Toch zijn er wel verschillen te ontdekken. Al moet je haast een ingenieur zijn om die snel te vinden. Telescopische shovels agri kunnen ingezet worden in het land, om te helpen bij het oogsten, maar ze kunnen net zo gemakkelijk strobalen laden of afladen. Die voor de bouw verplaatsen met groot gemak grote hoeveelheden grond en stenen.

Telescopische shovels agri zijn ook nog eens comfortabel

Net als de telescopische shovels voor de bouw trouwens. Je zit er erg comfortabel in, de stoel is zo ontworpen dat je er met gemak een hele dag in kunt doorbrengen. Ook het zicht rondom is optimaal. Zo heb je een beter overzicht en kunnen fouten en ongelukken worden voorkomen. De telescopische shovels agri zijn dus vooral bedoeld voor de agrarische sector. Je wilt dan zo veilig mogelijk en zo snel mogelijk kunnen werken. Dit materieel maakt dat mogelijk.

Ga voor een occasion

Een nieuwe shovel is iets waarvan veel boeren en bouwers watertanden. Maar het moet wel in het budget van het bedrijf passen. Door te gaan voor een occasion bespaar je op de aanschafkosten, maar boet je niets in op de kwaliteit. Door gebruik te maken van het occasion aanbod, kun je evengoed je werk doen.

Heb je nieuwe onderdelen nodig of wil je een nieuwe set banden? Ook deze bestel je gewoon bij Schäffer. Er is veel mogelijk, maar laat je altijd goed informeren over de opties die er zijn voor jouw type wiellader.

De techniek is sterk verbeterd

Was er voorheen nog wel eens het gevaar dat je telescopische shovel agri zou kantelen bij een (te) zware lading? Dat probleem is nu grotendeels verholpen. Dat heeft te maken met het contragewicht en de nieuwe technieken. Deze nieuwe technieken zorgen er ook voor dat de telescoop niet zal knappen of breken. Natuurlijk moet je de shovel niet overbelasten, dat is nooit verstandig, maar het gaat een stuk langer goed dan voorheen. Regelmatig onderhoud blijft belangrijk net als het laten oefenen van je nieuwe medewerkers om ze kennis te laten maken met dit exemplaar. Je medewerkers zullen al snel kunnen lezen en schrijven met dit apparaat!