Fleur een ander op met een ballon!

0
757

We zullen ons nog altijd moeten houden aan de geldende corona maatregelen. De terrassen gaan dan wel open en nemen we afscheid van de avondklok, maar mogen we nog altijd niet met velen bij elkaar op bezoek en zullen we nog altijd 1,5 meter afstand moeten houden. De maatregelen zorgen ervoor dat het soms lastig is om iemand eens een hart onder de riem te steken, beterschap te wensen of te feliciteren, terwijl we dit wel graag allemaal willen doen.

Gelukkig is hier tegenwoordig een oplossing voor. Waar het voorheen al mogelijk was om eventueel een bos bloemen te verzenden, zou je er in deze tijd ook voor kunnen kiezen om een leuke ballon te verzenden. De ballon wordt geleverd in een grote doos, waardoor het gebaar zal komen als een grote verrassing voor de ontvanger.

Een beterschapswens middels een ballon

Ook tijdens de orona crisis zijn er nog altijd mensen die ziek zijn. Zo zijn er mensen die op bezoek moeten naar een ziekenhuis of die thuis uitzieken, waardoor je deze mensen toch altijd een beterschapswens zou willen sturen. Een ballon is een perfecte uitkomst om de zieke op te vrolijken en beterschap te wensen, waarbij je zelf een keuze kunt maken voor de soort ballon. De ballon met beterschapswens kan helaas iemand niet beter maken, maar zul je wel zorgen voor een enorme glimlach op het gezicht, wat deze mensen ook nodig zullen hebben. De ballon zal worden verstuurd in een mooie doos, waarna de ballon spontaan zal oppoppen tijdens het open maken en komt deze eruit als een ware verrassing. Je kunt kiezen uit een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan heliumballonnen met een beterschapswens, zodat je altijd een persoonlijke boodschap kunt overbrengen aan de ontvanger!

Ballonnen voor een verjaardag!

Een ballon zal zorgen voor een enorme glimlach op iemands gezicht. Zo is het natuurlijk erg mooi om iemand beterschap te wensen met een ballon, maar zou je ook een ballon kunnen versturen voor iemands verjaardag. Ook hier kun je een keuze maken uit verschillende soorten ballonnen, waarmee je een persoonlijke boodschap kunt overbrengen en de ballon tijdens het openmaken van de doos spontaan oppopt. Je kunt gemakkelijk een ballon versturen verjaardag, welke voor jong en oud erg origineel en leuk zal zijn.

Naast de bekende ballonnen met de favoriete figuren of een verjaardagswens, kun je ook een leeftijdballon versturen. Een leeftijd ballon is bijvoorbeeld erg leuk wanneer iemand een bepaalde leeftijd heeft bereikt, waarna je deze leeftijd met een boodschap kunt afbeelden op een ballon. Na de keuze van de soort ballonnen, vul je gemakkelijk de adresgegevens in, waarna de ballon als een verrassing zal aankomen bij de ontvanger!