Schoenen of pantoffels

0
1569

Wat je aan je voeten doet hangt vooral af van de bezigheden die je hebt op die dag. Als we de deur uit gaan naar ons werk, gaan sporten, of op vakantie dan zal de keuze veelal op schoenen vallen. Pantoffels zijn een heerlijk alternatief voor een dagje thuis of in de tuin of op het balkon. Ook na een lange dag werken is het heerlijk om je schoenen uit te kunnen doen. Heerlijk is het dan om ze om te ruilen voor je pantoffels en zo de avond goed te beginnen. Maar het kan ook heerlijk zijn om je schoenen na een dag dragen te verruilen voor blote voeten. Ook dat is voor veel mensen een standaard ritueel om lekker op blote voeten door het huis te lopen.

Soorten schoenen

Schoenen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. Veel schoenen worden online aangeschaft. Het totale aanbod is meteen overzichtelijk en voor deze wijze en het gemak kiezen veel mensen. De keuze is dan ook enorm. Van makkelijk zittende sneakers tot comfortabele pumps of enkellaarsjes dames er zit voor iedereen wel iets bij. Ook voor feestelijke gelegenheden zijn er volop schoenen te verkrijgen. Zowel voor heren als dames zijn er voor deze gelegenheid diverse schoenen te verkrijgen. Voor de dames zijn er talloze modellen met een hoge hak te vinden. Hoge hakken zijn bij uitstek geschikt om tijdens een feestelijke gelegenheid te dragen. Ook voor de heren zijn er speciale schoenen voor feestelijke gelegenheden. De ideale feestelijke schoen is ongetwijfeld de chique zwarte leren veterschoen. Dit type schoen straalt zowel mannelijkheid als elegantie uit. En op een feestje zullen deze schoenen zeker een blikvanger zijn.

Heren pantoffels

Pantoffels zijn van oudsher populairder bij mannen dan bij vrouwen. Bij veel mannen is de pantoffel in en om het huis onmisbaar. Vrouwen dragen echter ook steeds meer pantoffels. Bij vrouwen is dit meestal in de vorm van makkelijk zittende sloffen. De vrouwenslof is vaak van zacht soepel materiaal terwijl de mannen ook vaak voor bijvoorbeeld een leren muil kiezen. De pantoffel zal de komende jaren naar verwachting ook steeds meer buitenshuis gedragen gaan worden. De vele modieuze modellen die er te verkrijgen zijn draagt daar zeker aan bij. Even snel naar de supermarkt of de hond uitlaten  zal steeds vaker gaan gebeuren met  je makkelijk zittende en modieuze  pantoffels aan. Maar voor een snelle boodschap blijft een makkelijk zittende sneaker natuurlijk ook een prima optie.