Samen in huis

0
856

Ik zit in deze periode elke dag thuis. Ik studeer thuis ik werk thuis. Ik zit elke dag met mijn ouders in een huis. Dat kan soms voor wat spanning zorgen. Dat is ook helemaal niet erg alleen soms wil je toch liever op kantoor zijn of op school. Dan ben je er ook even tussen uit. Ik zit nu ook elke dag in een joggingsbroek en geen make up. Daar verlies ik nu tenminste geen tijd meer aan. Wanneer ik vroeg op moet om me om te kleden en make up te doen en dan ook nog erheen moet reizen. Dat is allemaal extra tijd waarin ik iets nuttigs kan doen.

Beter leren kennen

In deze tijd zit je ook veel opgescheept met je ouders. En op deze manier kom je ook steeds meer over ze te weten. Zoals hoe laat ze gaan lunchen en wat ze nou eigenlijk de hele dag uitvoeren. Maar ook op een dieper level leer je ze kennen. Je merkt welke trekjes ze hebben op een dag, waar ze eigenlijk de hele dag problemen mee hebben. En zo kwam ik achter een probleem van mijn vader die hij zelf niet eens door heeft dat hij dat probleem heeft. Hij is namelijk een beetje slecht horend aan het worden. Dat krijg je als je ouder wordt natuurlijk.

De perfecte keus

Zo gingen mijn moeder en ik naar hem toe om hem te vertellen dat zijn gehoor achter uit is gegaan. Iets wat niemand liever wil horen natuurlijk. Dan heeft die ook door dat die ouder wordt. Hij moest gewoon naar de audicien zodat er iets aan gedaan kan worden. Alleen dat wilde hij niet. Zo kwamen we bij een audicien aan huis. Deze komt gewoon bij je thuis langs en hoef je er niet heen te reizen. Zo komt er dan eerst een afspraak om een hoor test te doen. Gewoon lekker in het eigen huis. Daarna kunnen voorkeuren van het hoortoestel worden doorgegeven. Met al deze informatie kan de audicien dan aan de slag. Zo zoekt de audicien een hoortoestel wat precies bij hem past.

Melodieën hroen

Op de site vonden we ook dat 60 dagen hebt om het hoortoestel uit te proberen, 5 jaar garantie hebt en dat alle merken beschikbaar zijn. Alleen maar pluspunten zitten. Er dus aan vast. Zo stemde mijn vader er mee in en belde we voor een afspraak met de audicien aan huis. Nu kijken welk hoortoestel het beste voor mijn vader is zodat die alles wat beter verstaat.