Lekker kunnen relaxen zonder de zon in je gezicht

0
983

Herken je dat moment. Het is nog vroeg en je mag eindelijk een dagje lekker uitslapen. Na een hele week hard werken, heb je het eindelijk verdient om een paar uurtjes meer rust te kunnen pakken. Word je wakker gemaakt door de zon die door je raam naar binnen schijnt. Doordat je zo’n lichtstreep in je gezicht hebt zitten, kun je niet meer slapen en sta je toch maar op.

Ook kun je dit moment hebben als de zon door je ramen naar binnen komen, terwijl jij je lievelingsserie aan het kijken bent. Doordat de zon vol in je gezicht schijnt, kun je je serie niet meer zo goed volgen zonder je ogen helemaal dicht te knijpen. Dat is toch niet prettig? Is hier geen andere manier voor om toch nog lekker te kunnen doorslapen of van je lievelingsserie te genieten wanneer de zon schijnt? Maar natuurlijk wel! Er zijn hier een aantal oplossingen voor. Zo heb je verschillende soorten raambekleding. Wil je weten welke raambekleding er zijn? Lees dan verder.

Druk nog maar een keertje op snooze

Ben je iemand die ook last heeft van lichtstrepen in zijn slaapkamer? Dan is deze soort raambekleding iets voor jou. Je kun hiermee namelijk je hele raam verduisteren. Heb je een beetje afwijkende ramen? Geen probleem! Je kunt namelijk gemakkelijk rolgordijnen op maat bestellen. Rol gordijnen op maat bestellen kan je zelfs vanuit je eigen huis doen. Je hoeft voor rolgordijn op maat bestellen niet eens je huisje uit. Wanneer je rolgordijnen op maat bestellen gaat, hoef je enkel en alleen de breedte en de hoogte van je raam in te vullen. Dit kun je doen door je kozijnen op te meten.

Met rolgordijnen op maat bestellen, zal je zelf je kozijnen op moet meten. Voordat je rolgordijnen op maat bestellen gaat is het belangrijk om te kijken naar de meetoptie. Zo kan het zijn dat je in het kozijn moet meten of op het kozijn. Dat heeft ook een verschil met je rolgordijnen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je op maat gemaakte rolgordijnen uiteindelijk niet zullen passen.

Schuttertjes dicht

Rolgordijnen zijn heel erg geschikt voor je slaapkamer of badkamer, maar misschien wil je in je woonkamer of keuken graag wat meer naar buiten kunnen kijken. Zo kun je voor raambekleding als jaloezieën gaan. Jaloezieën is een soort raambekleding die je gemakkelijk deels kunt openhouden. Dan kun je tijdens het kijken van je serie de zon buitenhouden én toch in je tuin kijken. Zulke raambekleding wil toch iedereen? Naast de woonkamer kun je ook in de badkamer deze raambekleding ophangen. Zo kun je tijdens het douchen niet gezien worden door je buren, maar na het douche wel lekker licht brengen in de badkamer. Handig toch?