Een nieuw keuken interieur

0
1121

Bij een nieuw keuken interieur denken veel mensen automatisch aan een hele verbouwing, maar dat is niet altijd meteen nodig natuurlijk. Je kan ook wat accessoires aanpassen zodat het lijkt alsof je een heel nieuw interieur hebt. En dat kan met een paar kleine aanpassingen al lukken. Wij geven je een paar tips zodat dat gaat lukken!

Je hoeft niet gelijk heel groot te denken!

Veel mensen denken bij een nieuwe interieur gelijk aan een hele nieuwe keuken, een nieuwe vloer, nieuwe tafel en stoelen en noem maar op. Maar je hoeft het niet perse gelijk zo groot te maken, je kan het ook gewoon klein houden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe standaard voor jouw keukenrol. Of aan een handdoekdispenser waar jij jouw handdoek aan kan hangen. En zo kan je al met een paar kleine aanpassingen een andere uitstraling krijgen.

Je kan er bijvoorbeeld ook aan kiezen om nieuw servies te nemen. Zo maak je het uiterlijk van jouw tafel setting natuurlijk ook gelijk anders. En soms is het ook gewoon leuk om nieuw servies uit te gaan zoeken en nieuwe glazen. Lijkt het net of je een hele nieuwe start maakt. 

 

En wil je het toch iets groter aanpakken maar niet gelijk een hele nieuwe keuken erin zetten. Dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een muur te gaan schilderen. Dan kan je ook een hele andere uitstraling krijgen. Hang er een paar mooie lijstjes bij, denk aan grafische afbeeldingen of mooie foto's of misschien een mooi kleed aan de wand (ja ook dat kan allemaal), en jij hebt een hele nieuwe uitstraling in de keuken. 

 

Dit kan in elke ruimte!

En je kan zo ook alle andere ruimtes in huis aanpakken. Denk bijvoorbeeld ook aan de eetruimte, of aan de woonkamer. Met een kleurtje op de muur, dan hoef je nog niet eens nieuwe meubels aan te schaffen, maar kan je gewoon rustig een hele nieuwe uitstraling maken. Met een mooie print foto op de muur en het is helemaal af. Wat accessoires die er mooi bij staan en kleuren en je hebt voor je gevoel een hele nieuwe uitstraling.

 

En dan krijg je gelijk de kriebels om ook een kijkje te nemen wat je kan veranderen aan bijvoorbeeld het toilet, de badkamer en jouw slaapkamer. Want ook daar kan je met een paar kleine aanpassingen gemakkelijk een hele nieuwe uitstraling maken. Denk bijvoorbeeld ook aan een nieuw dekbed overtrek op jouw bed die past bij de kleur op de muur, dan maak je het natuurlijk helemaal af.