Kies voor warmte in de winter met Moose Knuckles

0
775

De winterperiode is aangebroken dus het wordt weer tijd om de winterjassen uit de kast te halen. Dan zit je bij het merk Moose Knuckles goed. Dit is een Canadees merk dat bekend staat om de verkoop van kwalitatief hoge winterjassen. Naast dat deze winterjassen van hoge kwaliteit zijn zien ze er ook nog eens heel stijlvol uit. Je kan met deze jassen makkelijk over straat en je krijgt het er ook nog eens warm van. Een win-win situatie die je niet mag missen.

 

Hoe is Moose Knuckles ontstaan?

Moose Knuckles is een Canadees familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 2009. Maar eigenlijk gaat dit merk decennia terug naar het jaar 1921 vorige eeuw. Deze familie zet zich in om Canadezen voor de kou te beschermen. En dat het erg koud kan worden in Canada is voor niemand een geheim. Dit is dan ook het motto van Moose Knuckles. Tijden veranderen en in 2009 besloten ze de internationale markt op te gaan, met succes. Nu worden mensen niet alleen in Canada voor de kou beschermt, maar over de gehele wereld. Iedereen lijkt daar heel blij mee te zijn. Een winterjas van hoogwaardige kwaliteit die je warm houdt en daarnaast ook nog hip en trendy is.

 

Bestaat de collectie van Moose Knuckles alleen uit winterjassen?

Moose Knuckles is een bedrijf dat in volle ontwikkeling is. Naast winterjassen bieden ze ook andere kledingstukken aan zoals bodywarmer, mutsen en petten. Maar het merk kwam erachter dat ze nog veel meer konden produceren. Zo vind je tegenwoordig ook Moose Knuckles t-shirts en jogging broeken. Het mooie ervan is, is dat alle kledingstukken goed te combineren vallen. Het is dan ook mogelijk om helemaal Moose Knuckles stijl op straat te verschijnen. Het zal iedereen direct opvallen. Mooi zo’n grote collectie, maar Moose Knuckles eerste prioriteit blijft mensen warm houden.

 

Wat is een ander merk dat hoogwaardige kwaliteit kleding aanbiedt?

Moose Knuckles bevindt zich in de hogere prijsklasse en je moet er wat geld voor neerleggen. Een ander merk dat hoogwaardige kwaliteit kleding aanbiedt is XPLCT. Het is een Amsterdam merk opgericht door twee vrienden die voor een schappelijk prijs hoge kwaliteit kleding op de markt brengt. Niet voor niets dragen bekende Nederlanders zoals Lil Kleine, Lil Pump en Hakim Ziyech dit merk. Dat doen deze bekende Nederlanders natuurlijk niet zomaar. De kleding is erg bij de tijd, trendy en hip. Alles wat je van een kledingmerk anno nu mag verwachten.